ДАЧНИЙ БУДИНОК МІСЯЦЯ: КВІТЕНЬ. ПРОЕКТ «КАМПО»

Компактний та функціональний одноповерховий будинок «Кампо». Три невеликі спальні, санвузол, технічне приміщення та кухня-вітальня з панорамними вікнами та виходом на терасу. А що ще потрібно в такому будинку? Це оптимальний вибір в якості дачі та маленького заміського будиночку для відпочинку. Проект також підійде для постійного проживання невеликої родини, як альтернатива трикімнатній квартирі. Тепла площа будинку — 77 м².

Вартість будівництва даного будинку стартує з 24 000€. За цю суму ви отримаєте будинок, як на зображенні вище: з фундаментом, коробкою, дахом, покрівлею, вікнами, дверима, водостічною системою, утепленням та оздобленням цоколю і фасаду «під ключ». Всередині пусто, як в новобудові. Доставка, матеріали, робота, проживання та харчування будівельної бригади — все уже включено у вартість. Без прихованих платежів. Строк будівництва — до 100 днів.

Хочете дізнатись подробиці комплектації та умови замовлення? Бажаєте переглянути наші будинки наживо (а їх вже майже 600 по Україні)?  Вас цікавить повна вартість цього будинку з ремонтом всередині? Просто заповніть форму нижче або телефонуйте на безкоштовну гарячу лінію 0-800-300-474. Ми надішлемо вам комерційну пропозицію.

    Залишились питання?

    напишіть нам. ми відповімо