Домокомплект «Оптима»

Відмінний проект будинку із сауною на першому поверсі — «Оптіма». Внутрішня площа будинку – 120 м². Габаритні розміри – 8,8х7,4 м.

Даний проект – квінтесенція найпопулярніших вимог до невеликого приватного будинку. Площа — до 150 квадратів, мансардний поверх, наявність 3(4) спалень, 2 санвузли та можливість прибудови тераси.

Будинок оптимально підійде для постійного проживання невеликої родини із 4 осіб.

На першому поверсі розташована простора кухня-вітальня, санвузол, 2 технічні приміщення та сауна. За бажанням приміщення сауни можна перепроектувати під гостьову спальню або кабінет.

На другому поверсі класичне планування для будинків такого типу — великий санвузол та 3 повноцінні спальні. Просто та функціонально.

А тепер про ціни. Вартість домокомплекту «Оптима» для самостійного збирання з утеплювачем «Neopor» (Німеччина) та кроквяним дахом — 10 200€, з дахом із SIP-панелей —  12 600 €. Вартість також включає всі витратні матеріали для складання домокомплекту, інструкцію з монтажу та доставку по Україні. Середній термін збирання такого домокомплекту — 10 днів.

Вартість будівництва будинку за цим проектом у комплектації з фундаментом, домокомплектом, вікнами, покрівлею, оздобленням фасаду та цоколя під ключ. — 32 500 € (включаючи нашу роботу та матеріали). Термін будівництва – 100 днів.

Вартість будівництва будинку під ключ у вашому регіоні ви завжди можете уточнити у наших фахівців. Для цього просто заповніть форму нижче або подзвоніть на нашу безкоштовну гарячу лінію — 0-800-750-157. Ми надішлемо вам розгорнуту комерційну пропозицію.

    Залишились питання?

    напишіть нам. ми відповімо