Компактний будинок з балконом та терасою «Терра»

В честь 30 000 підписників на FB! Енергоефективний будинок з балконом та терасою за 30 000€! Проект «Терра». Площа — 100 м². Вам сподобається.

Будинок спроєктований за SIP-технологією та має приголомшливі теплоізоляційні характеристики. В такому будинку взимку буде тепло, а влітку прохолодно. А рахунки за опалення та кондиціонування вас приємно здивують.

В «анфас» будинок виглядає дуже стильно. Великі вікна з ламінацією «під дерево», затишна тераса та просторий балкон — все для вашого комфортного проживання.

Зовні будинок оздоблений декоративною штукатуркою з контрастними вставками під колір віконного профілю.

Дах будинку утеплений 250 мм мінеральної вати та покритий німецькою металочерепицею червоного кольору. На даху знаходяться цілих 5(!) мансардних вікон, які наповнять денним світлом весь мансардний поверх.

На першому поверсі розташована окрема кухня, простора вітальня з виходом на терасу та компактний санвузол з техприміщенням.

На другому поверсі знаходиться головна спальня. Характерно, що вона не межує з двома дитячими, котрі мають вихід на балкон. А також вузький, проте місткий санвузол.

Скільки коштує цей будинок з фундаментом, проєктом, коробкою, вікнами (так-так, з мансардними також), покриттям даху, зовнішнім оздобленням, терасою, балконом… словом, як на зображеннях вище? Ми гарантуємо, що збудуємо вам його за 30 000€ та за 100 днів. Без прихованих платежів та переплат. Всередині будинку пусто, як в новобудові. Потрібно буде зробити внутрішній ремонт, вартість якого ми також можемо порахувати.

Цікаво дізнатись вартість цього будинку з ремонтом під ключ? Хочете, щоб ми прорахували вартість будівництва по вашому або іншому проєкту? Бажаєте наживо переглянути будинки, котрі ми вже збудували? Без проблем! Зателефонуйте нам за номерами (066) 913-91-91 та (098) 913-91-91 або просто заповніть форму нижче. Ми збудуємо вашу мрію!

    Залишились питання?

    напишіть нам. ми відповімо