Будинок за 31000€!

В честь 31 000 підписників на Фейсбук ми підготували дуже цікаву пропозицію — новий енергоефективний будинок за 31 000€. Цього разу ми вирішили не вигадувати велосипед, а зібрати найпопулярніші ваші запити та об’єднати їх в один середньостатистичний будинок. В ньому не буде нічого зайвого, проте буде все необхідне. Якщо ви шукаєте найбільш оптимальний будинок для комфортного проживання сім’ї з 4-5 осіб — ви його знайшли! Зустрічайте — проект «Промо». Тепла площа — 115 м².

Як було зазначено, проект увібрав в себе всі ваші найпопулярніші запити — традиційний стиль, площа до 120 м², мансардний поверх з двоскатним дахом, оздоблення фасаду двома кольорами та двома матеріалами (декоративна штукатурка та дерево/сайдинг/фіброцемент) та обов’язкові панорамні вікна на першому поверсі. Для особливо вибагливих ми можемо запропонувати цей будинок з 4-ма різними варіантами даху, які трохи відрізняються по вартості реалізації. Обирайте той, котрий вам найбільш до душі.

На першому поверсі розміщене велике технічне приміщення/котельня/комора, санвузол, гардеробна під сходами, та дуже-дуже простора кухня-вітальня з виходом на терасу. До того ж від неї легко можна відокремити ще гостьову спальню/кабінет (див. пунктирну лінію праворуч).

На другому поверсі традиційно розміщено просторий санвузол та три спальні. До того ж головна спальня має свою гардеробну. Все, як ви любите!

Ось такий ідеальний середньостатистичний будинок ми побудуємо вам за 31 000€ в честь 31 000 підписників нашої сторінки на Facebook. Строк будівництва — 100 днів. За цю суму ви отримаєте повністю готовий зовні будинок — з фундаментом (і закладними під комунікації), коробкою, покрівлею, вікнами, дверима, утепленням та оздобленням фасаду, цоколю та даху. Всередині — вільне планування. Фактично, як у квартирі в новобудові. Проте, де ви зустрічали квартиру в новобудові площею 115 м² за 31 000Є? Пропозиція обмежена!

Детальну специфікацію матеріалів та робіт, умови акційної пропозиції та вартість будівництва цього чи іншого будинку в комплектації «під ключ» запитуйте у наших спеціалістів за контактним номером 0-(800)-300-474 або просто заповніть форму нижче. Ми збудуємо вашу мрію!

    Залишились питання?

    напишіть нам. ми відповімо